Monday, 31 January 2011

Almari serbaguna(tempahan)

 ni almari yang dah siap
 yang kat belakang tu saya punya,belum siap lagi FAnya...


Assalammualaikum semua kawan2...mula2 saya nak mintak maap sangat2 kerana terpaksa post balik title ni, semua ni kerana sedang saya memperbetulkan gambar2 post yang error tiba2 semua gambar post tu ilang..aduh gimana ni..sayapun bukan pandai sangat dunia IT ni..bukan tak tau langsung tapi rabun sikit he..he Jangan marah ye...ni saya n3kan gambar2 yang ada dalam hp saya...gambar2 sebelum semua ada kat hp mr hubby

No comments:

Post a Comment